Bel: 053-4355095!

Maatpak laten maken bij Herenmode tiecke & mulder

Herenmode tiecke & mulder is hét adres wanneer het om heren kostuums gaat. Laat ons uw maatpak in Enschede realiseren en u bent verzekerd van stukje perfectie dat uitstekend op uw lichaam aansluit. Wij maken goed maatwerk betaalbaar. Al vanaf € 549,- zit u strak in het pak!

Volmaakt maatwerk

Onze maatkostuums volgen de anatomie van uw lichaam. Wij zorgen er dan ook voor dat het pak als gegoten zit en voelt als een deel van uzelf. Het volmaakte maatwerk dat wij bewerkstelligen toont alle kenmerken van authentiek vakmanschap. Denk bijvoorbeeld aan rollende revers en echte knoopsgaten in de mouwen. Daarbij maakt u zelf de keuze voor de stof, voering, knopen en eventuele borduring van initialen in de binnenvoering. Vindt u het lastig om te kiezen? Geen punt! Ons modebewuste team helpt u graag en zorgt ervoor dat personality en comfort hand in hand gaan.

Ook voor uw trouwpak

Staat uw grote dag bijna voor de deur en zoekt u naar een outfit waarin u zich helemaal happy voelt? Kom dan eveneens langs bij tiecke & mulder om uw heren kostuum te kopen. Wij zorgen voor een trouwpak op maat dat bij u past en waarmee u net als de bruid de show steelt. Ons team heeft alles in huis om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor uw speciale dag. We raden u aan om een afspraak te maken, zodat we alle tijd voor u hebben.

Wilt u een maatpak kopen bij Herenmode tiecke & mulder in Enschede? Maak dan een afspraak door te bellen naar 053-4355095. U kunt ons tevens bereiken via het contactformulier. We staan al voor u klaar om uw perfecte maatpak te maken!