Bel: 053-4355095!

Herenmode tiecke & mulder in Enschede

Welkom bij Herenmode Tiecke & Mulder, hét adres voor herenmode in Enschede. Bij ons kan iedere modebewuste man zijn perfecte outfit vinden binnen een midden en hoog segment. Wij leven en ademen fashion en kennen een grote passie voor kleding. Bij Tiecke & Mulder draait alles om mode!

Over onze mannenmodezaak

Herenmode Tiecke & Mulder opende de deuren als klerenmaker in 1946 aan de Deurningerstraat, waar de winkel vandaag de dag nog steeds gevestigd is. Voor stijlvolle merken uit binnen- en buitenland moet u bij ons zijn. Tiecke & Mulder is een van de oudste herenmodezaken van Enschede. In onze ruime collectie – die staat voor kwaliteit, klasse en stijl – vindt u casual, trendy en zakelijke mannenmode.

Zo kunt u bij ons dus zowel voor vrijetijd als voor een speciale gelegenheid uw comfortabele en gepaste outfit uitkiezen. Van verwassen jeans met een polo tot een pak op maat. Ons modebewuste team maakt uw look compleet, zelfs indien het om schoenen gaat.

Onze kracht

Wij onderscheiden ons van andere zaken dankzij het ongedwongen, eerlijke en gerichte advies dat wij altijd en aan iedereen geven. Daarbij vindt u bij ons vele mooie topmerken en bent u verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Een intieme en persoonlijke sfeer in combinatie met sublieme service staan centraal. Vooral onze 3 unieke paskamers maken de winkel bijzonder. Elke pasruimte heeft een eigen beleving: een FC Twente-paskamer met stadionstoelen en -poster, een stationruimte met originele treinstoelen, afvalbakje en treintafel én een autosportpaskamer met echte Porsche-stoelen en kledinghaken van originele versnellingspoken. Bovendien krijgt elke kopende klant zijn / haar parkeergeld vergoed!

Kom gerust eens langs bij Herenmode Tiecke & Mulder om u van top tot teen te laten kleden. Bel naar 053-4355095 wanneer u een afspraak wilt maken. Dit kan tevens buiten openingstijden. De koffie staat al klaar! Voor meer informatie kunt u een reactie plaatsen via het contactformulier.

Tot ziens in onze winkel!
Marc, Mauro, Desiree en Harry

Bekijk hier het magazine

Magazine